Sponsoring

Wilt u mij sponseren ? Als dank krijgt u dan een zelfgemaakte boterkoek !

Klik op deze link


Nadat ik op februari 2017 gestart ben met het invullen van Talentboek van het NOC*NSF, ben ik terecht gekomen bij
Wouter Gorter. Hij wilde voor mij deze website als sponsoring verzorgen waar ik enorm blij mee ben.


Van december 2019 tot en met maart 2020 zijn er bij Spar Heerjansdam appeltaarten te koop. Per verkochte appeltaart gaat er een deel ter sponsoring naar mij, om mij te helpen met mijn Road to Tokio.


Omdat ik per mei 2018 internationale wedstrijden ga zwemmen, heb ik ook nieuwe tapstokken nodig die in mijn koffer passen. Om de juiste maat te vinden was niet eenvoudig. Het bedrijf, Wout van Leeuwen, had de tapstokken die ik nodig had. Het bedrijf heeft deze tapstokken voor een groot deel gesponsord, het andere deel werd gesponsord door een anonieme donateur !
Ik ben er onwijs blij mee ! Beide gulle gevers: heel erg bedankt !
Alle verdere sponsoren mogen hier hun logo neerzetten als dank voor hun bijdrage, want zonder hun steun is het voor mij vrijwel onmogelijk om op dit niveau te kunnen blijven presteren met alle kosten die deze dure zwemsport met zich mee brengt.

Van het sponsorgeld kan ik oa. mijn reis- en verblijfskosten, mijn extra trainingskosten, zwemkleding bekostigen. Verder zijn wij ons aan het oriënteren over een communicatiesysteem waarbij ik zelfstandiger kan gaan trainen.  Zodra ik meer informatie heb over dit communicatiesysteem dan hou ik u uiteraard op de hoogte !

Neem ook eens een kijkje op mijn Talentboek pagina