Passie

Mijn passie is zwemmen, en nog eens zwemmen…

En zeker omdat ik veel dingen niet meer kan doen door de achteruitgang van mijn zicht, is zwemmen geweldig om mijn energie op te laden of juist om mijn negatieve energie (bijv. uitslagen ziekenhuis) kwijt te kunnen.

Ik trainde met veel plezier in Zwijndrecht bij ZZ&PC De Devel en bij het Paralympisch team in Amersfoort. Sinds januari 2019 ben ik volledig in Amersfoort gaan trainen en train ik 20 uur per week in het water en train nog ca 10 uur op het droge.

Ik heb het zwemmen altijd goed kunnen combineren met school. Ik zat van 2014-2018 op school bij Visio Onderwijs Rotterdam (een school voor blinden en slechtzienden). Ik zat hier 3,5 dag op school, en verbleef 2,5 dag in Amersfoort om te trainen. In 2018 heb ik mijn HAVO diploma gehaald en ben ik in september gestart met de opleiding Sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy te Amsterdam. Ik begon dat studiejaar met 2 ochtenden school en was ik de rest van de week aan het trainen in Amersfoort, maar op het moment heb ik het studeren even stopgezet en ben ik full-time aan het sporten.

Neem ook eens een kijkje op mijn Talentboek pagina